• Aarlanderveen 2 wint van Woerden

18 apr 2018
  • Afgelopen zaterdag won het tweede elftal thuis tegen de reserves van S.C. Woerden met duidelijke cijfers namelijk 3-0. Het tweede stond deze zaterdag onder begeleiding van Michiel Schildmeijer omdat trainer Cengiz Donmez afwezig was vanwege werkzaamheden. Kunnen wij hier spreken van het Schildmeijer effect?

De eerste helft was redelijk gelijkwaardig met het betere veldspel van de thuisspelende ploeg maar helaas werden de mogelijkheden die gecreëerd werden niet omgezet in doelpunten.

Na de rust drong Aarlanderveen aan en scoorde het via topscoorder Maarten Angenent al snel de verdiende 1-0. Hierna moest Woerden komen en kwamen er meerder mogelijkheden uit een vrije trap schoot Aron Bunnik de 2-0 binnen (zie onderstaande filmpje). De kers op de taart kwam via Gertjan Windhorst die de bal op de middenlijn veroverde en koelbloedig de eindstand op 3-0 bepaalde een ongekende weelde voor het tweede elftal.

Dinsdagavond speelde het tweede elftal tegen kampioenskandidaat Rohda'76 deze wedstrijd werd helaas verloren....snel vergeten en op naar zaterdag.

A.s. zaterdag speelt het 2de elftal in Woerden tegen Sportlust er wordt om 11 uur afgetrapt.
    Deze zaterdag staat het tweede elftal wederom onder leiding van Michiel zal het Schildmeijer effect worden doorgezet?