• Aarlanderveen 1 naar 3e ronde in de beker

De eerste wedstrijd in de poule was tegen s.v. Siveo ‘60 en in het Zegveldse werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Sallem. Vervolgens werd de tweede wedstrijd thuis gespeeld tegen Woubrugge en ook deze leverde drie punten op na een 4-0 overwinning. De doelpunten kwamen van Aziz, Jorn, Bryan en Davey.

De derde en beslissende partij was tegen het thuis spelende WDS uit Driebruggen. Deze ploeg had ook zes punten uit twee wedstrijden met een beter doelsaldo, dus om de volgende bekerronde te halen was een overwinning nodig.

Na een spannend scoreverloop in een gelijkopgaande wedstrijd was het uiteindelijk Aarlanderveen wat aan het langste eind trok met een  4-2 overwinning.

De doelpuntenmakers deze avond waren Aziz , Fahri, Aziz en JO-19 speler Daniel.

In deze wedstrijd speelden drie spelers uit JO-19 mee, te weten de eerder genoemde Daniel, maar ook Adam en Max leverden hun bijdrage!

Je zult nu vast denken ‘op naar de tweede ronde’, maar bij de loting werden we vrijgeloot en zo staan we nu al in de derde ronde!

Nu maar duimen op een mooie tegenstander en het liefst op ons eigen Polderpark, wordt vervolgd.