• Afgelopen zaterdag speelde het tweede elftal thuis tegen Be Fair uit Wadinxveen. Het werd uiteindelijk de wedstrijd van de comeback en dan in het bijzonder van Louis van den Berg die na een zware knie blessure zijn rentree maakte in het groen witte Aarlanderveen tenue.

Na een 0-1 ruststand o.l.v. aanvoerder Maarten Angenent kwam in de tweede helft terug van weggeweest Louis van den Berg in het elftal en die drukte ook gelijk zijn stempel op de wedstrijd door de 1-1 aan te tekenen. Helaas kwam Be fair hierna wederom op voorsprong maar was het wederom de terugkeerde Louis van den Berg die de 2-2 aantekende en hiermee tevens de eindstand bepaalde.

Wat een bijzondere comeback voor Louis. A.s. zaterdag speelt het tweede wederom thuis om 12 uur deze keer tegen ARC staat de eerste competitiewedstrijd op het programma.