• Deze zaterdagmorgen stond de thuiswedstrijd tegen DSO uit Zoetermeer op het programma. Deze inhaal beker wedstrijd was een duel tussen de nummer 1 DSO en nummer 2 Aarlanderveen in de bekerpoule. Aarlanderveen moest winnen als zij door wilde gaan want bij een gelijkspel zou DSO door bekeren.

Trainer Chiel Schildmeijer had een vrije dag opgenomen dus nam Heub de verantwoordelijkheid op zich voor het technische gedeelte en het aanvoerderschap. Chiel had wel zelf de training gedaan afgelopen donderdag want de training ervoor met Heub als eindverantwoordelijke leverde het hele elftal een Sluis syndroom op.

Dat er hard getraind was bleek wel want de man in vorm en vriend van Sjors09 was allesbehalve fit en moest afhaken voor deze bekerwedstrijd. Aarlanderveen begon goed aan de wedstrijd en creëerde voldoende kansen maar het scoren ging wederom moeizaam. DSO kwam na een minuut of 20 ook beter in de wedstrijd en prompt kon Aarlanderveen uit de counter toeslaan via de pijlsnelle Jallas Kalisse. Diezelfde Kalisse bepaalde de ruststand via een schitterende stift op 2-0.

Na de rust scoorde Aron Bunnik nog een fraai afstandschot en in de slotminuten viel de kers op de taart ook nog waardoor het 4-0 werd. De doelpuntenmaker van deze treffer was meneer anoniem want de verslaggever ter plaatsen heeft deze niet zelf kunnen waarnemen.

De volgende bekerwedstrijd is gehaald en dan wacht a.s. zaterdag de uitwedstrijd tegen de Koeten namelijk NSV’46. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Noorden.