• Aarlanderveen 2 haalt flink uit

    9 mei 2018
  • Afgelopen zaterdagochtend om 10 uur trapte Aarlanderveen 2 af tegen NSV'46 uit Noorden. Aarlanderveen 2 speelt al weken heel aardig voetbal en sinds de winterstop hebben zij slechts 2 keer verloren. Het scoren was altijd een zorgenkindje van Aarlanderveen 2 tot deze ochtend...

    Vlak voor de wedstrijd nog een mutatie in de wedstrijdselectie namelijk Raymond Sluis moest afhaken na drie sprintjes naar de toilet was het toch verstandiger de wedstrijd thuis in zijn bed te beleven. Voor de rust scoorde namelijk topscoorder van 2 Maarten Angenent, schedel oftewel Sander de Vries en ome Arie beter bekend als Aron Bunnik waardoor er met een 3-0 voorsprong aan de thee gegaan kon worden.

    Na de rust werd er nog slechts 6x gescoord door Aarlanderveen 2 waarna NSV'46 de al weken in vorm zijnde keeper Sven Koelewijn mocht verslaan en de spreekwoordelijke eer kon redden en de eindstand bepaalde op 9-1 voor Aarlanderveen 2.

    A.s. zaterdag wacht Siveo uit Zegveld om 11.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Polderpark. Uit werd er met 2-0 verloren kijken of de mannen van SVA 2 de goede lijn kunnen doortrekken op naar de middenmoot!!!