• Aarlanderveen 2 laat het lelijk liggen

  16 okt 2018
 • Afgelopen zaterdag gingen de mannen van Michiel Schildmeijer op bezoek bij TAVV in Ter Aar. Er stond een mooie grote spelersgroep ter beschikking voor Chiel en zijne om de punten op te gaan halen in Ter Aar. Of het komt dat Raymond Sluis dicht bij het TAVV veld woont zullen we nooit weten maar het leek wel of heel SVA 2 last had van een Sluis syndroom.

  Ik hoor u denken het Sluis syndroom? Nou kort samengevat de mooiste kansen werden gecreëerd maar de bal ging er niet in. Trainer/leider Chiel zei na afloop al hadden we tot zondagavond gespeeld gescoord hadden wij echt niet. Anderhalf seizoen geleden schoot Sluis werkelijk alles raak maar sinds een maand of 16/17 lukt het niet in SVA 2 meer vandaar het Sluis syndroom voor Aarlanderveen 2 deze zaterdag.

  Wat voor zeker een punt van aandacht is de scheidsrechter. Iedereen maakt fouten en misschien voetballers nog wel meer dan een scheidsrechter maar 1 ding moet je dan niet gaan doen lopen zaniken tegen de man in het zwart. Alle spelers van Aarlanderveen 2 moeten even kritisch in de spiegel kijken want de beste man ging er ook niet beter op fluiten mede door al dat geouwehoer tegen hem. Deze tip kwam van de oudste man op het veld bij Aarlanderveen 2.

  Keeper Sven Koelewijn was beduusd na afloop hij had 1 bal op goal gehad nog van een eigen speler ook en deze zat erin??.en verder helemaal niks te doen gehad en dan toch met 1-0 verliezen??

  A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen 2 thuis om 11.30 uur tegen DSO bij winst wacht de volgende bekerronde.