• Aarlanderveen 2 mist teveel kansen

  30 okt 2018
 • Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen 2 uit in Noorden tegen NSV'46. Deze zaterdag had het tweede ondanks veel afwezige toch nog 16 spelers beschikbaar. Na een goede bekerwedstrijd thuis tegen DSO moest er nu wel een positieve flow worden ingezet in de competitie. Een derby uit in Noorden is nooit makkelijk dus alle koppies stonden gespannen en geconcentreerd toen er om 14.30 uur werd afgetrapt op sportpark de Koet.

  Aarlanderveen speelde goed en verzorgd voetbal maar kon wederom maar zeer moeizaam tot scoren komen. Aangezien NSV'46 dit wat makkelijker deed met veel minder kansen konden zij 4x afdrukken en Aarlanderveen via Marcel Verhaar maar 2x waardoor er een zwaar geflateerde 4-2 nederlaag op het scorebord kwam te staan.

  Trainer Chiel Schildmeijer was duidelijk in zijn commentaar wij missen een spits en zij hebben wel spitsen die hun kansen maken. We hebben niet veel weggeven en veel gecreeerd maar we moeten kansen wel benutten want daar gaat het uiteindelijk om. Deze week weer lekker trainen en veel afwerken het kwartje moet toch een keer onze kant op gaan vallen.

  Het tweede heeft een ruime selectie met 18 spelers van zichzelf en wordt ook nog iedere week aangevuld met 3 a 4 spelers vanuit de A-selectie wie niet komt trainen heeft op zaterdag een probleem of kan indien nodig het derde helpen. Een heel verschil met de afgelopen jaren waardoor we ook bij Aarlanderveen 2 wat te kiezen hebben en iedereen wel moet komen trainen om uberhaupt op zaterdag bij de selectie van het tweede elftal te mogen zitten.

  A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen 2 thuis om 16.15 uur tegen koploper BSC'68 hopelijk kunnen 'we' dan stunten op Polderpark.