• Afgelopen dinsdagavond mocht het reserve team van de trots van de polder Aarlanderveen 2 uit spelen in Gouda bij Jodan Boys om 20 uur. Een geweldige tijd waar iedereen natuurlijk op zat te wachten op een heerlijke doordeweekse avond. Ondanks de relatief verre uitwedstrijd voor 2 waren er toch 14 spelers mee naar Gouda op deze dinsdag om de goede lijn van de laatste weken door te trekken.

    Onder werkelijk schitterende weersomstandigheden werd er dus om 20 uur afgetrapt en al snel kwam SVA 2 er achter niet tegen 11 maar tegen 12 man te voetballen. De eerste helft was Aarlanderveen aanzienlijk beter dan zijn tegenstander maar stond het wel maar 1-1 met de rust. Na de rust kwam Aarlanderveen zelfs op een 2-1 voorsprong maar toen was de man in het zwart het spoor een beetje bijster.

    Waar Jodan Boys kon vasthouden, duwen en voor vrije trappen kon blijven staan moest Gertjan naar een onschuldig duwtje 5 minuten brommen i.v.m. gele kaart. Gert was nog maar net terug of Heub mocht 5 minuten uitrusten van de scheidsrechter. Tijdens deze 5 minuten werd Jodan Boys ook nog een kadootje gegeven in de vorm van een penalty die Jodan Boys dan ook uitpakt 2-2.

    Conclusie de middenmoot komt in zicht wederom een punt en het goede spel wat SVA 2 speelt sinds de winterstop wordt moeiteloos doorgetrokken. De goals vanavond werden gemaakt door 2 helden van Aarlanderveen 4 die ons hielpen deze dinsdagavond namelijk Patrick Zwart en wederom scorend op dinsdagavond Tim Lenting.

    A.s. zaterdag moeten de mannen van Aarlanderveen 2 hun wekker zetten want er moet om 9 uur verzameld worden. Er zal om 10 uur afgetrapt gaan worden thuis op Polderpark tegen NSV'46 uit Noorden.