• Aarlanderveen 2 wint dik

    2 okt 2018
  • Afgelopen zaterdag reisde het tweede elftal af naar Alphen aan den Rijn om aan te treden tegen Alphense Boys. Het tweede was redelijk op oorlogssterkte en onder aanvoering van trainer coach Chiel Schildmeijer moesten de 3 punten mee naar Aarlanderveen genomen worden.

    Er stond een hecht collectief en deze vriendengroep won dan ook dik van het jonge Alphense Boys namelijk met 0-6. Grote man was oud keeper en tegenwoordig spits zijnde Sander de Vries met 4 goals. Een speciale vermelding is ook waard de grote vriend van Sjors 09 namelijk Gertjan Windhorst die een strafschop opeiste en deze genadeloos binnenschoot als Sluis in zijn beste dagen. De laatste treffer maakte Jordi van Dam via een vrije trap.

    Trainer Schildmeijer was diktevreden en gaf de mannen nog een tip mee voor de aankomende weken. Uiteraard goed naar mij luisteren dan komt het altijd goed. Maar ook er zal nu iedere week getraind moeten gaan worden om speelminuten te moeten gaan krijgen omdat we ruim in onze spelers lijken te zitten.

    A.s. zaterdag speelt het tweede thuis om 11.30 uur tegen Sportief een mooie derby waarbij het tweede een mooi vervolg wil geven aan de ingeslagen weg.