• Dinsdagavond speelde Aarlanderveen 2 onder schitterende omstandigheden thuis tegen kampioen Bodegraven zaterdag 1 op het Polderpark. Een echte zomeravond wedstrijd waarbij er om 20 uur afgetrapt werd op het hoofdveld van Aarlanderveen, wat er ondanks het einde van het seizoen nog bij ligt als een biljartlaken zo mooi en strak.

    Aarlanderveen 2 speelt het hele seizoen al heel aardig voetbal, maar heeft moeite met zijn kansen te benutten. Deze avond viel echter bijna alles binnen en leek keeper Sven Koelewijn bijna niette passeren, want hij zat werkelijk overal aan of tussen. Wat een onwijs positieve goede ontwikkeling heeft deze pas 17 jarige keeper doorgemaakt. Simpel gezegd verloor koploper Bodegraven dit seizoen 1x, maar daar kwam na dinsdagavond een tweede nederlaag bij. Aarlanderveen 2 won met maarliefst 7-1 van de koploper en passeerde hierdoor NSV’46 op de ranglijst en speelde zichzelf zo keurig in de middenmoot.

    Na een stroef begin begon Aarlanderveen 2 steeds beter te draaien en na de winterstop is er nog slechts 2x verloren. Grote complimenten aan de ploeg voor het verzorgde voetbal wat er gespeeld werd. Helaas werden niet altijd de kansen even goed benut, maar het tweede kan terug kijken op een prima tweede seizoenshelft.

    Onze dank gaat nog uit naar Aarlanderveen 3, 4 en zeker ook de Veteranen, die altijd voor ons klaar stonden als wij tekort spelers hadden. Ook daaraan zien we dat Aarlanderveen meer dan voetbal alleen is!!!