• Afgelopen zaterdag speelde de trots van de polder thuis tegen de Leidse studenten van LSVV’70. Onder prima omstandigheden werd er om 14.30 uur afgetrapt toen scheidsrechter Heemskerk floot voor het beginsignaal.

De wedstrijd ging vanaf minuut 1 redelijk op en neer waarbij Aarlanderveen iets dreigender was dan LSVV’70, zonder dat er echt grote kansen werden gecreëerd. In de 25ste minuut ging de bal terecht op de stip maar aanvoerder Mike Busse faalde, waardoor het 0-0 bleef. Dit bleek later uitstel van executie want Derk Gruppen maakte een goede actie aan de zijkant en zijn harde voorzet kon zo in de goal gelopen worden door Sallem Chemlalli. En vlak voor de rust werd het zelfs nog 2-0. Door goed doorzetten van Jorn Poelwijk kon diezelfde Poelwijk afdrukken en de russtand op 2-0 bepalen.

Toen 2 minuten na de rust Fahri Margoum de 3-0 aantekende leek de wedstrijd gespeeld. LSVV’70 wilde wel maar kon niet en Aarlanderveen bleef rustig de bal rondspelen. LSVV’70 kon later zelfs met 10 man verder toen hun centrale verdediger terecht met 2x geel het veld kon verlaten.
    Hierna bleef Aarlanderveen goed de vrije man zoeken en scoorde het nog 3x via publiekslieveling Lekan Adekanye, Aziz el Bouazatti en wederom Jorn Poelwijk. Tussendoor mocht LSVV’70 nog aanleggen van 11 meter en de spreekwoordelijke eer redden voor de Leidse studentenploeg.

A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen uit in Boskoop tegen de huidige nummer 3 van deze competitie Floreant. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoogeveense weg.