• Aarlanderveen pakt 1e periode!

  20 nov 2018
 • Afgelopen zaterdag om 16.30 uur was het definitief: Aarlanderveen is periodekampioen geworden na een 6-0 overwinning in Leiden op Football Factory. Zodoende heeft de trots van de polder Oegstgeest van de eerste plaats gestoten en is minimaal verzekerd van nacompetitie aan het einde van het seizoen.

  De eerste helft had Football Factory de spreekwoordelijke bus geparkeerd, maar ondanks die bus werden er toch wel veel kansen gecreëerd. Helaas werden deze nog niet volledig benut waardoor met een 0-0 stand gerust ging worden.

  Na de rust lukte het gelukkig wel en stond Aarlanderveen binnen 3 minuten op een 0-2 voorsprong! Hierna werd het een stuk makkelijker, want Football Factory moest komen waardoor er meer ruimte kwam te liggen voor de groen witte brigade.

  Uiteindelijk werd er een goede 6-0 overwinning geboekt door 3 goals van Jorn Poelwijk, 2 van Aziz el Bouazatti en één van Lekan Adekanye. Via de radio kwam de gelijkmaker van Hazerswoudse Boys tegen Oegstgeest binnen waardoor er zowel op als naast het veld het besef kwam dat de periode binnen was gehaald. Vervolgens vol gas naar de kantine in Aarlanderveen waar de winst nog werd gevierd.

  A.s. zaterdag wederom een uitwedstrijd: om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen V.V. Koudekerk in Koudekerk aan den Rijn.

  Onder dit bericht vindt u interviews van Studio Alphen (Peter Fase) met trainer Arjen Linstra en speler Fahri Margoun.