• Aarlanderveen is voor de tweede keer dit seizoen tegen puntverlies aangelopen. S.V. Kickers ’69 zorgde voor een stunt door de groenwitten op een doelpuntloos gelijkspel te houden.
    Het publiek van Aarlanderveen is dit seizoen flink verwend met mooi en aantrekkelijk voetbal, maar de meegereisde supporters werden ditmaal teleurgesteld. Niet alleen de wind zorgde voor een moeilijke en onaantrekkelijke voetbalmiddag, ook het spel van Aarlanderveen liet ditmaal te wensen over.

In de wedstrijd creëerde de equipe van trainer Arjen Linstra weinig mogelijkheden. Voor de rust schoten Derk Gruppen en Jorn Poelwijk over, verder dan deze twee schotkansen kwam men niet en ook na rust wist Kickers het spel van Aarlanderveen te ontregelen. Vlak voor tijd had invaller Aziz El Bouazatti de winnende treffer op zijn schoen, helaas eindigde dit schot op de lat.
    ‘We waren heel slap vandaag en totaal niet scherp. De wind hielp ook niet mee en ik denk dat we in totaal maar veertig minuten gevoetbald hebben in plaats van negentig. De rest van de tijd was de bal uit of lagen spelers van Kickers op de grond. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken en hebben ver onder de maat gevoetbald. En dan ga je helaas een keer op je bek’, aldus aanvaller Jorn Poelwijk.

Trainer Arjen Linstra was teleurgesteld in het gelijkspel en noemde het ook een leermoment: 'Voor de winterstop waren wij een aantal fases in wedstrijden arrogant en hadden we het idee dat het wel goed zou komen. Zo begonnen wij zaterdag ook, maar in deze klasse is er geen tegenstander tegen wie je het met 95% redt omdat de verschillen daar te minimaal voor zijn. SVA heeft een hoop kwaliteiten in de ploeg, echter moet men wel volledig geconcentreerd een wedstrijd ingaan om de tegenstander de baas te zijn in deze fantastische competitie.' Deze wedstrijd was een goede lering voor het team en ze hopen aankomende zaterdag tegen Hazerswoudse Boys onder betere weeromstandigheden te voetballen. 14.30 uur op Sportpark Polderpark, tot dan!