• Afgelopen zaterdag speelden de mannen van het eerste in Noordwijk tegen de withemden van SJC. Op het hoofdveld van SJC werd er onder koude omstandigheden voor het eerst aangetreden in competitieverband in 2019.

    Aarlanderveen was de eerste helft dominant en creëerde ook de nodige kansen. Desondanks stond het slechts 0-1 door een wonderschone treffer van Aziz El Bouazatti, die met een schitterende lob voor de verdiende voorsprong bij rust zorgde. Wel was SJC een aantal keer gevaarlijk vanuit de counter, maar doelman Maico du Chatinier stond zijn mannetje.

    Na de rust drong Aarlanderveen gelijk aan, maar beloonde het zichzelf niet en kreeg zelfs de 1-1 tegen vanuit een counter. Aarlanderveen was hiervoor al een aantal keer gewaarschuwd en dat werd ditmaal terecht afgestraft.
    Trainer Arjen Linstra besloot in te grijpen door verdediger Maarten Rijnbeek in te brengen voor Derk Gruppen en deze wissel pakte goed uit. Er kwam wat meer dynamiek en ruimte in het veld, waardoor Aarlanderveen makkelijker begon te voetballen en de counter er beter uit kon halen. Uiteindelijk was het Bram Egberts die na goed doorzetten voor de 1-2 mocht aantekenen. De wedstrijd werd vervolgens slim en professioneel uitgespeeld.

    ‘Het werd door de uitslagen op de andere velden een fantastische zaterdag’, aldus een gelukkige trainer Arjen Linstra.

    A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen uit in Alphen aan den Rijn tegen Alphense Boys er wordt om 15.15 uur afgetrapt.