• Aarlanderveen VE1- Alphia VE1

C:\Users\jeroen.ATNBEVEILIGING\Pictures\Alphia logo.JPG

Ondanks het feit dat Pluvius deze week over het land heeft geregeerd  en ons geliefde hoofdveld vrijdagavond nog blank stond, was de consul in een goede bui en keurde hij de grasmat, na een kleine herkeuring goed en ik moet zeggen 90% van het veld was prima in orde, maar de wel bekende van Berkelkant was knap drassig , dus moesten een aantal van ons , moest maar een beetje lichtvoetig lopen.

Vandaag was ook het debuut van Ronaldo in de technische staf en we moesten vandaag doen zonder Gentile en GertAZ, maar daartegen over was Reet weer van de partij. Na de nederlaag van twee weken geleden, was besloten om van ons vertrouwde 4-3-3 af te stappen en naar het meer behoudende 4-4-2 te gaan, want ons loopwonder Maus had het toch vaak moeilijk tegen twee directe tegenstanders.

De tegenstander van vandaag was Alphia en dit was dus de enige derby die wij dit seizoen spelen. Alphia kennen we nog van twee jaar geleden, toen zij de titel pakten en zij hebben zich na een zwaar eerste seizoen in de eerste klasse , aardig versterkt en ook het aantal veteranenelftallen verdubbeld.

De wedstrijd van vandaag was zowel voor de ploeg als de reporter erg zwaar, dus voor de uitzondering wil ik hierbij onze groepsapp toevoegen, die eigenlijk , het hele verhaal verteld.

C:\Users\jeroen.ATNBEVEILIGING\Pictures\Alphia.JPG

Volgende week spelen we uit tegen Semper Altius en hopen dan toch op de eerste punten anders wordt het een lang seizoen, dat door het wegvallen van TAC VE2 al met twee wedstrijden is ingekort en eigenlijk ook al ons eerste klasse-schap is veiliggesteld, maar dat is een zorg voor later.