stond er op deze zonnige paaszaterdag de thuiswedstrijd tegen Voorschoten op de rol. In de
    uitwedstrijd was ruim gewonnen en aangezien het de laatste weken binnen de lijnen vrij makkelijk
    ging , lag onderschatting bij de veteranen op de loer en zeker als de temperaturen wat oplopen.
    We misten vandaag Porno, die het paasweekend weg was en met nog een kwartier tot de aftrap
    was ook zijn buurman Maus nergens te bekennen en er was lichte paniek bij onze grote leider
    Padje, want hij had inmiddels flink wat zeven wedstrijdleden, die zich aanboden, afgewimpeld
    omdat we er genoeg hadden, maar voordat het dreggen naar Maus begonnen was, bleek dat zijn
    klusje wat uitliep , maar hij kwam eraan, dus in de opstelling schoven Panna en Zizou een linie
    terug.

Vanaf het beginsignaal een vreemd beeld op het Polderpark want onze gasten grepen de laconiek
    spelende Galacticos bij de keel en wij kwamen niet van onze helft af en waren, ondanks het tijdstip
    van 14:00, niet helemaal wakker. Deze druk resulteerde dan ook in een vrij snelle 0-1, waarbij
    Zizou en Panna het elkaar te moeilijk maakten. Ondanks vermoede pogingen van Ton de Beer om
    ons wakker te schudden, speelden we een zwak eerste half uur en had Gentile zijn handen vol aan
    de bonkige spits en nadat Smollie de 0-2 had verijdeld, verzuimde hij in te grijpen bij een corner en
    in twee instanties was het raak 0-2 en een sensatie hing in de lucht.

De corners bleken sowieso echt een wapen van Voorschoten en iedere corner leek wel op het WK
    hoekschoppen nemen en het was iedere keer alle zeilen bij zetten bij deze kopsterke ploeg.
    Inmiddels was Maus ook gearriveerd en vlak voordat hij erin kwam, was het TinderKarel die een
    voorzet van Panna ( met links) kogelhard via een verdediger in het doel kopte en zo zaten we door
    deze aansluitingstreffer weer in de wedstrijd. Maus kwam weer op zijn vertrouwde plek op het
    middenveld te spelen en hij bleek toch gemist te worden, want het stond gelijk beter en onze
    kilometervreter maakt nu eenmaal makkelijk meters dan onze prima-donna Zizou.

We begonnen aan te zetten voor een slotoffensief en het was Hatrick die in twee instanties bij een
    grabbelde keeper zorgde voor de gelijkmaker en met deze stand gingen we ook de rust in.
    Vlak voor rust bleek overigens dat TinderKarel niet verder te kon en vroeg Padje aan toeschouwer
    Henkie of deze toch even zijn tas wilden halen, want we konden nog wel een mannetjes gebruiken
    in deze wedstrijd waar het tempo nu wel hoog lag.

Na rust ontstond er een gelijkwaardige wedstrijd met twee hardwerkende ploegen en Voorschoten
    was stukken beter dan de ranglijst deed vermoeden en het waren onze gasten die weer de leiding
    namen na een rake kopbal in de kruising. De wedstrijd bleef echter spannend en na een uur
    spelen, gaf Maus een panklare voorzet op het hoofd van Zizou, die bijna nog langer zweefde door
    het Aarlanderveense luchtruim dan de parachutisten op het veld ernaast en met een knik zorgde
    hij voor de 3-3. En het bleef fraaie doelpunten regenen ,want een diepe bal van 100%Tijnus, werd
    op waarde geschat door invaller Henkie en met een fraaie lob, tekende hij voor de 4-3, al gaf hij
    wel eerlijk toe, dat het een voorzet was, maar dat deed niets af aan de schoonheid van de treffer.
    Deze voorsprong duurde slechts een vijftal minuten, want een schot vanaf randje zestien
    verdween in de bovenhoek en het stond weer gelijk en het leek wel of deze wedstrijd geen winnaar
    wilde.

Er waren nog kansen voor beide ploegen en in de absolute slotfase was er nog een hoofdrol voor
    Smollie, die een een bal uit de bovenhoek ranselde en hij greep net genoeg in bij de gevaarlijke
    corner die volgde, zodat beide ploegen elkaar konden feliciteerden met het behaalde punt, na de
    wedstrijd die pure reclame was voor het veteranenvoetbal.
    Door dit gelijke spel verlengen we ons abonnement op de tweede plek, maar onze achterstand op
    de nummer 1,RCL, groeit wel naar vier punten. Volgende week hebben we weer een weekje rust
    alvorens we twee keer spelen tegen Woubrugge , de ploeg die nu op de derde plaats staat en daar
    wordt waarschijnlijk de competitie beslist voor ons beslist.