• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen zijn eerste bekerwedstijd uit tegen derdeklasser Zwammerdam. Onder prima omstandigheden op een goed veld werd de wedstrijd gespeeld. 

    De eerste 10 minuten stond Aarlanderveen nog niet goed en moest het ook noodgedwongen al wisselen wat de organisatie ook niet ten goede kwam. Zwammerdam kreeg een aantal mogelijkheden maar er werd niet gescoord. Na een half uur brak Lekan Adekanye door en werd door de keeper van Zwammerdam neergehaald in het strafschopgebied.

    Deze strafschop werd benut door Jorn Poelwijk maar lang van deze voorsprong kon er niet worden genoten want uit de eerste de beste aanval scoorde Zwammerdam de gelijkmaker en tevens ruststand 1-1. 

    Na de rust was het Aarlanderveen wat het spel maakte maar eigenlijk niet echt tot grote kansen kwam. Zwammerdam hield tegen en counterende vooral maar kwam eigenlijk niet echt tot grote kansen in de tweede helft. Uit het niks scoorde Zwammerdam dan ook de 2-1 en later eigenlijk ook de 3-1. 

    A.s. weekend speelt Aarlanderveen thuis op Polderpark tegen Nieuwerkerk die verleden jaar nog in de zondag eerste klasse uit kwam. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt.