• Aarlanderveen wint in Polsbroek

2 okt 2017
  • Afgelopen zaterdag speelde de trots van de polder hun tweede competitiewedstrijd in Polsbroek tegen de plaatselijke SPV\'81. Tijdens deze eerste uitwedstrijd werd er gespeeld in het nieuwe uit tenue. Uiteraard wel met het vertrouwde Pluto Sport op de borst werd er aangetreden tegen het sympathieke SPV\'81 wat zelf net als ons ook in het groen wit speelt.

Na een 0-2 ruststand wist ons vlaggenschip uiteindelijk met 1-4 te vertrekken uit Polsbroek. Na afloop was het nog erg gezellig in de goed gevulde kantine van SPV\'81.

A.s. zaterdag speelt S.V. Aarlanderveen de derby thuis tegen S.V. Zevenhoven dat afgelopen zaterdag won thuis tegen V.V. Linschoten. Het is voor het eerst sinds 27 maart 1982 dat beide ploegen elkaar treffen in competitieverband. Destijds werd het 1-0 door een doelpunt van Ron Romberg, maar werd Zevenhoven uiteindelijk wel kampioen.