• Afgelopen donderdagavond won Aarlanderveen zijn laatste poulewedstrijd uit bij Rijnstreek met 1-3. Er werd op deze zomerse avond om 19.30 uur op het tweede veld van Rijnstreek met veldverlichting gespeeld.

Aarlanderveen 1 is eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij geweest en creeerde ook genoeg mogelijkheden. Aarlanderveen kwam op een 0-1 voorsprong maar vlak voor de rust kwam Rijnstreek vanuit de counter onverwacht op 1-1 via een penalty.

Na de rust drong Aarlanderveen aan en kwam het op 1-2 door middenvelder Elias Karmeris die prima wegdraaide bij zijn tegenstander. Uiteindelijk was het aanvoerder Mike Busse die de eindstand op 1-3 bepaalde waardoor Aarlanderveen zijn laatste poulewedstrijd won. Nieuwerkerk is uiteindelijk winnaar geworden en bekert dus door.

A.s. zaterdag om 14.30 uur begint de competitie met een thuiswedstrijd op Polderpark tegen het van de zondag komende Kickers'69 uit Leimuiden.

Deze zaterdag zijn er 3 mooie wedstrijden op Polderpark want ook Aarlanderveen 019 en Aarlanderveen 2 spelen thuis om respectievelijk 10 en 12 uur.