• Afgelopen zaterdag reisde de groen witte brigade af naar Boskoop om tegen Floreant te spelen. Floreant heeft een schitterend kunstgrasveld wat voldoende gesproeid was door het vele regenen de nacht en ochtend voor de wedstrijd.

Aarlanderveen begon erg sterk en legde met goed voetbal Floreant zijn wil op en creëerde al gauw een aantal mogelijkheden. Fahri Margoum was de maker van de 0-1 via een schitterende vrije trap na een kwartier spelen. Een minuut na deze goal een grote kans voor Sallem Chamlalli om de wedstrijd gelijk op slot te gooien maar zijn bal werd net voor de lijn weggehaald.
    Na 36 minuten bracht spits Jorn Poelwijk Aarlanderveen op 0-2 oog in oog met de keeper van Floreant. Aarlanderveen leek op rozen totdat Floreant via een mooie aanval de 1-2 net voor de rust maakte.

Na de rust een feller Floreant wat probeerde de gelijkmaker te maken maar niet echt tot grote kansen kwam. 20 minuten voor tijd was het Aziz el Bouazatti die op schitterende wijze de 1-3 aantekende. In de slotminuten maakte uitblinker Fahri Margoum zijn 2de treffer en besliste de eindstand op 1-4.

A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen om 14.30 uur thuis op Polderpark tegen het nieuwe zaterdagteam van Alphense Boys.