• Aarlanderveen wint opnieuw RTV Bokaal

  1 sep 2017
 • Aarlanderveen heeft ook de 2e editie van de RTV Lokaal Bokaal op haar naam geschreven. In de finale klopte men in eigen huis Altior uit Langeraar: 3-1.

  De eerste helft zag het daar overigens niet naar uit, Altior bleef relatief gemakkelijk staande en kwam zelfs brutaal op voorsprong: 0-1. Die stand bleef tot aan de thee ongewijzigd. Na de pauze verscheen er een veel fanatieker Aarlanderveen aan de start en kreeg Altior het zienderogen moeilijker.

  De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven en die viel dan ook, Lekan Adekanye bleek trefzeker: 1-1. Altior wankelde opzichtig en zag tot overmaat van ramp ook nog eens haar goalie met een blessure uitvallen. Een morele tik voor de Langeraarders en Aarlanderveen profiteerde optimaal. De razendsnelle Lekan Adekanye gaf tweemaal op pure snelheid zijn tegenstander het nakijken en schonk zijn ploeg, met een puntgave hattrick, de zege en daarmee de felbegeerde RTV Lokaal Bokaal: 3-1.

  Vorig seizoen won Aarlanderveen ook de Bokaal, waren de verwachtingen voor wat betreft de competitie hoog gespannen, maar viel het uiteindelijk allemaal tegen. Ook nu zijn de verwachtingen (weer) hooggespannen. Benieuwd of men die verwachtingen dit jaar wel kan waarmaken.

  De strijd om de derde plaats (2-2) werd na strafschoppen gewonnen door SIVEO. NSV\'46 werd hierdoor vierde. De overige wedstrijden waren minder spannend. In de strijd om de vijfde plek walste Nieuwkoop met 8-0 over Sportief heen. En de dag was \'s ochtends afgetrapt met Nic. Boys - Zevenhoven: 7-2, waardoor Nic. Boys zevende is geworden.

  Aarlanderveen kan in ieder geval terugkijken op een schitterende dag. Zowel het weer als de opkomst was fantastisch. En dan ook nog de finale winnen, het kan niet op...

  Bron: RTV Lokaal