• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen uit in Leiden tegen Roodenburg. Bij aankomst een kleine tegenslag want het hoofdveld van de Leidse voetbalclub had last van insecten waardoor er uitgeweken moest worden naar het kunstgras. Dit is op zich geen probleem maar met de zomerse tempraturen was het daar al gauw een graad of 4/5 warmer.

Aarlanderveen starten voortvarend en kwam al snel op een 0-2 voorsprong door 2 goals van spits Jorn Poelwijk. Er werden hierna nog veel kansen en mogelijkheden gecreëerd maar helaas niet meer benut waardoor de trots van de polder met een 0-2 voorsprong de kleedkamer voor de rust ging opzoeken.

Na de rust een iets feller Roodenburg maar het kon niet echt kansen creëren tegen de goedstaande verdediging van Aarlanderveen. Uiteindelijk duurde het tot het laatste kwartier waarin Aarlanderveen nog 2x toesloeg via Lekan Adekanye en Mike Busse die uiteindelijk de eindstand bepaalde op 0-4.

Na deze wedstrijd was de conclusie van trainer Arjen Linstra dat we konden spreken over een goede start in de competitie met 4 overwinningen op rij. Vandaag stond de verdediging ook weer uitstekend en behoudens een afstandschot is Roodenburg wel dreigend geweest maar hebben zij eigenlijk geen echte kansen gecreëerd.

Aankomende zaterdag speelt Aarlanderveen thuis tegen LSVV’70 uit Leiden. Op Polderpark wordt om 14.30 uur afgetrapt.