• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen thuis tegen Hazerswoudse Boys. Onder prima omstandigheden werd om 14.30 uur afgetrapt na het beginsignaal van scheidsrechter Maurits.

De eerste fase was een vrij vlakke wedstrijd waarbij Aarlanderveen het spel probeerde te maken. Hazerswoudse Boys poogde te counteren en kwam daar ook vaak gevaarlijk en dreigend uit zonder echt grote kansen te creëren. In het laatste kwartier voor de rust ging Aarlanderveen los en hadden de mannen de weg naar het doel gevonden. Achtereenvolgend scoorden Jorn Poelwijk, Fahri Margoum, Aziz el Bouazatti en wederom Jorn Poelwijk (zie foto) een kwartet aan treffers! Er werd dus met een mooie 4-0 voorsprong gerust.

Na de rust ging Aarlanderveen op dezelfde voet verder en binnen korte tijd was Fahri Margoum wederom doeltreffend. Hierna zag Jimmy Nieumeijer zijn kans schoon en maakte zijn eerste goal in het shirt van SVA! Het volgende doelpunt kwam op naam van Aziz el Bouazatti, waarna het scorebord na 60 minuten spelen op 7-0 stond.

Aarlanderveen raakte in het laatste half uur nog 3x de paal via Aziz el Bouazatti, Lekan Adekanye en Jallas Kalisse. Helaas werd er niet meer gescoord en kwam Hazerswoudse Boys tot een treffende kans. De eindstand van deze fraaie wedstrijd werd 7-1, een geweldige uitslag na het gelijkspel van vorige week.

Aanstaande zaterdag speelt Aarlanderveen uit tegen Alphen Boys. Om 15.15 uur wordt er afgetrapt in Alphen aan den Rijn.

Foto: Joost van Steen (joostvansteen.nl)