• Afgelopen zaterdag speelde de trots van de polder de derde RTV bokaal finale op rij en won deze bokaal ook voor de derde keer na een strafschoppenserie. Een redelijk unieke prestatie en tijdens de prijsuitreiking werd dan ook verteld dat de (wissel) bokaal in Aarlanderveen mag blijven omdat het 3x op rij gewonnen heeft.

Tijdens de wedstrijd begon Aarlanderveen gedreven en liet het goed en verzorgd voetbal zien en creeerde het een aantal goede mogelijkheden en kansen maar scoorde helaas niet. Zevenhoven kon zich zeker de eerste helft niet onder de druk van Aarlanderveen uitvoetballen maar kwam uit een counter wel op voorsprong. Net voor de rust repareerde Jorn Poelwijk deze onterechte voorsprong en bracht Aarlanderveen weer op 1-1.

De tweede helft was een saaie wedstrijd Aarlanderveen maakte het spel maar dit ging vaak te traag en Zevenhoven probeerde er uit te komen met counters maar deze werden al snel in de kiem gesmoord door de uitstekend spelende verdediging van Aarlanderveen. Maar als je zelf de kansen niet benut dan weer je dat de tegenstander uiteindelijk ook die ene kans gaat krijgen en dat gebeurtde vlak voor tijd kreeg Aarlanderveen nog bijna de deksel op de neus nadat Zevenhoven een bal indraaide voor de goal maar deze gelukkig net voor de verkeerde kant van de paal passeerde voor een ieder met een groen wit hart.

De strafschoppenserie moest uiteindelijk de beslissing brengen wie de derde editie van de RTV bokaal op zijn naam zou schrijven en dat werd Aarlanderveen voor de derde keer. Een speciale vermelding verdiend keeper Maico du Chatinier die twee strafschoppen van Zevenhoven vakkundig keerde en zo zijn uitstekende vorm beloonde door als keeper deze prijs te pakken voor het elftal.

De aankomende weken zal Aarlanderveen zich gaan richten op de beker. A.s. zaterdag speelt men een uitwedstrijd in en tegen Zwammerdam. Deze gemeentelijke derby begint om 14.30 uur.