• Dinsdagavond speelde Aarlanderveen in en tegen Nieuwkoop zijn laatste wedstrijd in de poulefase voor de RTV bokaal. Beide ploegen hadden gewonnen van Siveo waardoor dit een rechtstreeks duel was voor plaats 1 in de poulefase waarbij Aarlanderveen aan een gelijkspel voldoende had vanwege een beter doelsaldo.

In het eerste half uur voetbalde Aarlanderveen fris en waren er een aantal mooie combinaties te zien op het kunstgras van Nieuwkoop. Binnen een kwartier kon Jorn Poelwijk dan ook de 0-1 aantekenen door oud Aarlanderveen keeper Sander Vermeulen te passeren.

Het laatste uur van de wedstrijd werd het echt een derby niemand wilde verliezen en beide ploegen gingen volop de strijd met elkaar aan. Nieuwkoop kreeg een aantal kansen en Aarlanderveen verzuimde de wedstrijd op slot te gooien ondanks dat het daar riante mogelijkheden voor kreeg.

In het restant werd niet meer gescoord waardoor Aarlanderveen deze wedstrijd verdiend won. Door deze winst werd Aarlanderveen poulewinnaar en staat het a.s. zaterdag voor de derde keer achter elkaar in de finale van de RTV bokaal.

De finale wordt in en tegen Zevenhoven gespeeld er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Zevenhoven.