• Advertentiemogelijkheden bij Studio Alphen en sponsor direct s.v.Aarlanderveen

In september start het nieuwe sportseizoen op Studio Alphen. Zoals u gewend bent, wordt ook nu het lokale amateurvoetbal weer op de voet gevolgd. In wekelijkse uitzendingen op zaterdag- en zondagmiddag wordt live radioverslag gedaan van wedstrijden en op maandagavond is er een samenvattingsprogramma op televisie.

Uiteraard zijn de beelden ook online te bekijken. Ook onze maandelijkse voetbaltalkshow vanuit wisselende kantines keert terug. Op de website van Studio Alphen is iedere week het laatste sportnieuws uit Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam te lezen.

Nu komt Studio Alphen met advertentiemogelijkheden welke via s.v.Aarlanderveen afgenomen kan worden. Zo kan je "programmasponsor" worden per maand of voor het gehele seizoen. Als dit via s.v.Aarlanderveen loopt dan ontvangt de club een percentage van deze advertentie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen of wil je jouw bedrijf aanmelden, dan kan je een mail sturen aan info@svaarlanderveen.nl.

Wat biedt Studio Alphen de programmasponsor?

De sportuitzendingen van Studio Alphen kunnen ‘mede mogelijk gemaakt door’ worden:

• Aan het begin en aan het einde van ieder radio-uur van het programma Sport Lokaal klinkt: "Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door??":

• De namen van de sponsoren zijn 8 keer per uitzending, 16 keer per weekend op de radio te horen.

• Op maandag 19.10 uur zendt Studio Alphen op televisie een samenvattingsprogramma uit. De naam van de sponsor, inclusief het logo van dat bedrijf, is aan het begin en aan het einde van de uitzending te horen en te zien. Het sportprogramma wordt 3 dagen lang uitgezonden: ’s avonds, ’s nachts en ’s ochtends ieder uur.

De samenvattingen die Studio Alphen maakt van sportwedstrijden worden ook op YouTube geplaatst; gedeeld op de website van Studio Alphen, de sociale media-kanalen van Studio Alphen, maar vaak ook door clubs en voetballiefhebbers zelf:

• Aan het begin en het einde van al deze individuele YouTube-samenvattingen is - net als op televisie - het billboard met daarop het logo van het desbetreffende bedrijf, begeleid met de woorden "Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door??" te zien en te horen.

Tot slot biedt Studio Alphen voetballiefhebbers vanaf komend seizoen als extra service om de radio-uitzendingen op zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) ook via het televisiekanaal van Studio Alphen te beluisteren:

• De live tussenstanden van alle eerste elftallen van clubs uit de gemeente Alphen aan den Rijn worden continu via tekst-tv geprojecteerd. In een carrousel draaien de sponsoren 4 uur lang mee op televisie.