• Dinsdagavond was er een aftrapbijeenkomst voor de nieuwe A-selectie bij de familie Gruppen in tuin hierbij waren aanwezig  de spelersgroep, technische staf, bestuur en sponsors om in ontspannen sfeer kennis te maken met elkaar onder het genot van een heerlijke barbecue.

    De nieuwe spelers werden aan de spelersgroep voorgesteld en gingen ook op de foto in het mooie groene witte Aarlanderveen tenue. Deze avond was ook (huis)fotograaf Ed Nagtegaal aanwezig die weer mooie foto's schoot die ongetwijfeld later op de site zullen volgen.

    Na het eten kreeg de spelersgroep het programma met daarin de voorbereiding voor aankomend seizoen uitgereikt via trainer Arjen Linstra deze begint a.s. dinsdag 26 juni met een viertal zomertrainingen op de dinsdag en donderdag. Leider Michel du Chatinier vertelde over het trainingskamp in de Lutte wat plaatsvind in het weekend van 13,14 en 15 september.

    Het was een gezellige avond waarbij iedereen met elkaar heeft kennis kunnen maken op naar een succesvol 2018-2019!

    Namens het bestuur, selectie en technische staf willen wij Geert en Monique hartelijk bedanken voor de organisatie en het beschikbaar stellen van hun tuin waardoor het een fantastische avond is geworden.