• Belangrijke berichtgeving rondom Coronavirus:

Update 31 maart 2020:

Het seizoen is voorbij!

De KBVB heeft besloten dat de competities voor het amateurvoetbal niet hervat worden. Er komen geen eindstanden, geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook het bekervoetbal stopt. Het seizoen is dus voorbij!

Veel gestelde vragen en antwoorden lees je op de website van de KNVB https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Het complex blijft gesloten tot nadere berichtgeving.

Update 18 maart 2020:

Met pijn in ons sporthart moeten we de leden verzoeken geen gebruik te maken van het kunstgrasveld. Ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus heeft de gemeente Alphen aan den Rijn het bestuur van SV Aarlanderveen verzocht hierop toe te zien. Graag jullie begrip hiervoor.

Update 15 maart 2020:

Sv Aarlanderveen zal gesloten blijven tot ten minste 06 April 2020

Update 12 maart 2020

Vandaag zijn er verstrekkende maatregelen van kracht gegaan ter voorkoming van verdere uitbreiding van het Coronavirus. Dit heeft de KNVB doen besluiten om alle (amateur)wedstrijden tot het eind van de maand af te gelasten.

Tevens adviseert de KNVB alle verenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te houden.

Het bestuur van SV Aarlanderveen heeft besloten deze lijn te volgen. Dat betekent dat, naast de wedstrijden, ook de trainingen per direct NIET doorgaan.