• Trainers Arjen Linstra, Henk van Hof en Rene Krommert zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om diverse huidige eerste elftalspelers nog een seizoen aan SV Aarlanderveen te binden en met succes. De eerste drie spelers hebben inmiddels hun ja-woord gegeven aan de technische staf om ook in het seizoen 2019-2020 Aarlanderveen trouw te blijven. 

    Allereerst Sallem Chemlali, woonachtig in Nieuwkoop, maar inmiddels al bijna drie seizoenen te zien in het wit-groen van SV Aarlanderveen. Sallem is een echte 'SV Aarlandervenever' geworden en onbetwist basisspeler in het eerste. In het dagelijks leven zorgt Sallem met zijn collega's voor de veiligheid op luchthaven Schiphol.

    Verdediger Bram Egberts is afgelopen zomer overgekomen van AVV Alphen en heeft het erg naar z'n zin bij de club. Bram is vierentwintig jaar en werkt in het dagelijks leven op de marketing-afdeling van het outdoor merk KEEN in Rotterdam. Bram is vastberaden om de titel binnen te slepen met Aarlanderveen. 

    Als laatste Lekan Adekanye, bezig aan zijn derde seizoen in het wit-groen en is inmiddels twee├źntwintig jaar. Lekan is pijlsnel en een uniek wapen voor het eerste elftal. In het dagelijks leven werkt Lekan op Schiphol en zorgt hij dat de afwijkende bagage wordt gecontroleerd en bij de juiste personen terechtkomen.

    Wordt vervolgd!