• Brief van de voorzitter

  10 apr 2020
 • Beste allemaal,

  Wat een lastige tijden de afgelopen tijd en hoelang gaat dit nog duren?

  We schrikken allemaal van het coronavirus, wat heeft dat een impact op ons dagelijks leven.

  Onze minister-president Mark Rutte heeft vergaande maatregelen getroffen die inmiddels voor iedereen bekend zijn. Allemaal ter bescherming van de kwetsbaren en dat dokters en verplegers de juiste zorg kunnen bieden. Niemand weet of kan ons vertellen hoelang dit nog gaat duren.

  Hoelang blijven de maatregelen, die naar mijn mening terecht zijn, nog nodig? En hoe gaat de wereld eruitzien nadat we weer enigszins het leven kunnen oppakken? Wanneer is er een medicijn?

  Er zijn veel vragen, er is nog veel onbekend en dat geldt ook enigszins voor SV Aarlanderveen. Ondanks de maatregelen is mij bekend dat binnen onze club secretaris Marco Hijman is getroffen door het coronavirus. Na tien zware dagen op het IC in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp kregen we gisteren een positief signaal dat er iets van verbetering is.

  In overleg met gemeente Alphen aan den Rijn zijn we gestart met het onderhoud van ons hoofdveld. Door het coronavirus hebben we nu wat extra tijd en hebben we de gelegenheid aangepakt om extra werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt het drainagesysteem verbeterd en wordt een nieuw beregeningssysteem aangebracht. Als deze werkzaamheden gereed zijn wordt het opnieuw ingezaaid en kunnen we straks weer op een supermooi veld spelen.

  Onze TC (technische commissie) is druk om de samenstelling van de selectie weer rond te krijgen. Het jeugdbestuur bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Hoewel voetbal een bijzaak is en onze gezondheid altijd voorop staat, buigt het bestuur zich over de lopende zaken seizoen 2019/2020. In goed overleg met de KNVB proberen we ons ook voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

  Ik wil al onze leden, al onze vrijwilligers en de sponsoren die het mogelijk maken dat we op Aarlanderveen zo’n mooi en gezellig cluppie zijn bedanken en om begrip vragen om bij ons te blijven zodat, als het weer een normale situatie is, we er weer staan en SV Aarlanderveen kunnen behouden. Want ook dit komt weer goed.

  Beste allemaal, zorg goed voor je zelf, blijf gezond en hou je aan de regels.
  En let op elkaar.

  Dank je wel, 

  Leo de Jong
  Voorzitter SV Aarlanderveen