• UPDATE 14 oktober 2020
    Bestuur mededeling: Corona update

Beste leden, supporters en belangstellenden,

In navolging van de landelijke COVID--19 richtlijnen gelden de volgende regels op het Polderpark:

• Alle wedstrijden zijn tot nader orde afgelast.
    • De jeugd t/m 17 jaar kan zonder beperking trainen.
    • Vanaf 18 jaar mag in teamverband met maximaal 4 personen getraind worden, mits 1,5 meter afstand.
    • De kantine en kleedkamers zijn gesloten.

UPDATE 29 september 2020
    Bestuur mededeling: Corona update

Beste leden, supporters en belangstellenden,

Het kabinet heeft maandagavond ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het goede nieuws is dat we mogen blijven voetballen, maar het slechte nieuws is dat het bestuur ook een aantal ingrijpende maatregelen heeft moeten nemen.

Dit betekent in het kort dat in ieder geval tot en met dinsdag 20 oktober onderstaande maatregelen gelden:

• Het complex is alleen geopend om te sporten;
    • Het complex is uitsluitend toegankelijk voor sporters, trainers en begeleiding;
    • Ouders moeten kinderen afzetten/ophalen en mogen niet op het complex;
    • Rijdende ouders van kinderen tot en met 17 jaar mogen bij uitwedstrijden wel op het sportterrein van de tegenstander (chauffeurs vallen onder 'teambegeleiding');
    • Tijdens de wedstrijden is geen publiek toegestaan;
    • De kantine is gesloten.

We rekenen op je begrip en medewerking om je aan de regels te houden.

Dank hiervoor en een sportieve groet,

• Beste leden, sponsors, en gasten

Middels dit schrijven willen wij jullie informeren over het nieuwe seizoen dat net is gestart. Helaas is het Coronavirus nog niet klaar met ons. Dit betekent dat wij verschillende maatregelen hebben doorgevoerd om veilig te kunnen voetballen en te genieten van het voetbal.

Ons sportpark is Coronaproof gemaakt, maar valt of staat met jullie discipline. Wij vragen iedereen om zich aan de (algemeen bekende) maatregelen te houden.

Entree

Het sportpark kan via de bekende ingang betreden worden. Er zijn voorzieningen getroffen om veilig het sportpark te betreden en te verlaten. Tevens hangen de richtlijnen duidelijk zichtbaar.

Kantine

Tijdens wedstrijden is de kantine bereikbaar via de hoofdingang. Hier kan men desgewenst de handen desinfecteren. Houd altijd 1,5 meter afstand en volg de aangegeven route. De kantine kan alleen verlaten worden via de zijentree welke op het terras uitkomt. Tafels, stoelen en krukken zijn grotendeels weggehaald.

Bar

Momenteel vragen wij jullie alleen met PIN te betalen. Contant geld nemen wij niet aan, mits er geen andere manier is. Tijdens wedstrijden van het eerste elftal is ook buiten de gelegenheid om consumpties te bestellen. Maak hier gebruik van zodat de drukte in de kantine beperkt blijft.

Kleedkamers

Ook in de kleedmakers geldt de 1,5 meter afstand. Elk team heeft de beschikking over een kleedkamer en mag in kleine groepen omkleden en douchen. Wij vragen de teams hier hun verantwoordelijkheid te tonen.

Langs het veld

Er is buiten voldoende ruimte beschikbaar om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het bestuur van SV Aarlanderveen gaat er vanuit dat iedereen deze afstand respecteert en hier naar handelt. Spreek elkaar aan waar nodig.