• Davey Grimmelius naar Aarlanderveen

    14 mei 2019
  • Aankomend seizoen komt aanvaller Davey Grimmelius de selectie van Aarlanderveen versterken. Davey speelt in de A-selectie van ARC uit Alphen aan den Rijn en wil volgend seizoen graag uitkomen voor de trots van de polder.

    De 21 jarige Davey komt uit Waddinxveen en speelt sinds 3 seizoenen in de A-selectie van ARC. Hier heeft hij o.a. met de huidige Aarlanderveen spelers Valentijn Oudijk, Elias Karmiris en Maico du Chatinier gespeeld.

    Davey is de afgelopen maanden al verscheidene keren op Polderpark wezen kijken om sfeer te proeven bij Aarlanderveen. Davey is een gedreven voetballer met veel diepgang en dreiging.

    Trainer Arjen Linstra is erg in zijn nopjes met de komst van Grimmelius naar Aarlanderveen. Wij volgde Davey al een aantal jaren en waren erg gecharmeerd van zijn voetballende kwaliteiten maar ook zeker zijn werklust zonder bal. Toen wij gingen kijken voor Maico en Elias viel Davey mij al op, maar hij ging toen voor zijn kans bij ARC. Dat hij nu uiteindelijk toch bij ons komt spelen is erg fijn want hij is een aanvulling op de huidige selectie.