• De JO11 verliest helaas van Nieuwkoop

  6 okt 2020
 • Reporter van vandaag: Demian Rijneveld

  Vorige week waren er 3 zieken, dus helaas een weekje geen wedstrijd gehad!  Van de week was het nog even spannend tijdens de persconferentie, maar gelukkig mogen we blijven voetballen!! We hebben ons weer goed voorbereid voor deze dag, dus laten we er weer voor gaan. Dus met frisse moed gingen we beginnen. Gelukkig was de afstand naar de tegenstander niet zo ver, dus hoefden gelukkig niet al te vroeg van huis. Om 8.30 werden we in Nieuwkoop verwacht, na een pittige warming-up lag de bal om 9 uur op de stip om te beginnen. Let's go! 

  In het begin ging het gelijkwaardig. Ik mocht beginnen in de spits, dat vond ik niet zo leuk, maar ik moest er toch voor gaan. Helaas kwamen we 1-0 achter, maar goed kop op en weer vooruit. Daarna vanuit een corner van Finn werd het 1-1 door een eigen doelpunt van Nieuwkoop.  Dat was mooi geluk, die hebben we alvast maar binnen dacht ik! Na de time-out stond ik wissel, en net voor rust scoorde Nieuwkoop helaas de 2-1.

  Het was tijd om te rusten.. Ik had erg veel dorst, dus heb ik twee bekers limonade gedronken. Echter is de limonade in Aarlanderveen veel lekkerder. 
  Na de rust stond ik in plaats van in de spits, in de verdediging, daar stond ik veel beter op mijn plek, gelukkig een fijne positie. 

  Iedere kans van Nieuwkoop was gelijk een doelpunt, dat was wel jammer. Zelf kwamen we ook veel voor het doel, maar bij ons wilde de bal niet zo makkelijk in het doel. Dit zorgde hier en daar wat voor frustratie en tranen... Gelukkig scoorden we nog tweemaal aan het einde van de wedstrijd. De eindstand was 5-3, helaas... Jammer! Maar volgende week gaan we er weer voor!