• De Plutosport Speler van de week

    Naast het ouderwets stemmen via SMS voor de Plutosport Speler van de week kan dit jaar ook worden gestemd via whatsapp. Eindelijk heeft René Krommert een telefoon met internet en hij heeft dus ook whatsapp ontdekt. Iedere morgen krijgt hij van zijn trouwe vriend en groot Aarlanderveen supporter Henk Verkade een app met ‘goedemorgen vriend!’. Dezelfde Henk Verkade reisde, net als in de voorbereiding, de trots van de polder weer met de regiotaxi achterna. Hij en de rest van het weer massaal aanwezige groen witte legioen zagen Aarlanderveen winnen bij Oudewater en zij hebben druk gestemd op de Plutosport Speler van de week.

    De derde in het klassement had vorig seizoen veel pech. Zijn debuut duurde slechts drie minuten en na een pittige schouderblessure heeft hij bijna een jaar moeten revalideren. Zijn invalbeurt was veelbelovend en Bryan de Heer viel gedreven en goed in. Dit werd dan ook beloond met een derde plek in de verkiezing van de Plutosport Speler van de week.

    Na een slechte eerste helft werkte de nummer 2 zich vervolgens het snot voor de ogen en was zuiniger in balbezit. Spits Jorn Poelwijk liet zien dat hij met 2 doelpunten enorm belangrijk is voor het team en dat is vooral te zien aan zijn werklust. Het is belangrijk om niet te veel te gaan zweven maar te blijven antwoorden met de voeten.

    De Plutosport Speler van deze week had twee cruciale reddingen en is al een tijdje de onbetwiste nummer één onder de lat: keeper Maico du Chatinier. Hij straalt rust uit op zijn verdedigers en ondanks de laag hangende zon pakte hij twee slimme ballen van Oudewater. Vooral de bal net voor de rust was cruciaal en mogelijk een kantelpunt tussen 1 of 3 punten.

    A.s. zaterdag speelt SV Aarlanderveen thuis tegen TAVV. U mag eenmalig uw top 3 op papier overhandigen aan René Krommert aangezien zijn moderne telefoon nog wel eens mankementen vertoont.