• De selectie van de Trots van de Polder gaat vakantie vieren

6 jul 2021
  • De selectie van de Trots van de Polder gaat vakantie vieren🌞

Na een zestal weken van training, soms wel drie keer per week, hebben wij het gedeelte van de voorbereiding afgesloten met twee oefenwedstrijden.

Omdat ons hoofdveld in de opknapfase zit, werden het uitwedstrijden. De eerste wedstrijd was uit bij de Kickers'69 en werd afgesloten met een 2-1 winst. De tweede wedstrijd was bij het zaterdagteam van Alphense Boys, uiteindelijk was de uitslag hetzelfde als in ons kampioensjaar: 4-1 winst.

Buiten de wedstrijden nog een paar goede berichten:
    1. Onze Jorn traint weer bijna volledig mee.
    2. Killian speelde sinds lang blessureleed weer 45 min mee en scoorde direct!

Op dinsdag 3 augustus worden de trainingen hervat en de eerste wedstrijden zijn op ons eigen sportpark. Op zaterdag 14 augustus tegen onze vrienden uit Zwammerdam en een week later tegen de mannen uit Zevenhoven.

En zeker vermeldingswaardig is dat onze trouwe medische staf, Piet en Paul, ons blijft assisteren gedurende de trainingen en wedstrijden, om zodoende de spiertjes te verzorgen.

Rondom het team moeten altijd veel zaken geregeld worden en Yvon, René en Marco (mensen met een groen hart) gaan er zorg voor dragen dat alles op rolletjes gaat lopen.

Niet onbelangrijk is het om een vaste grensrechter te hebben en wij zijn dan ook heel blij dat Patrick de Rijk (zie foto) ons hierbij gaat assisteren. Patrick is een sportief persoon die zijn hand niet omdraait voor een lange fiets-/wandeltocht of duurloop, kortom fit voor de job!

Verder veel dank aan onze hoofdsponsor Plutosport.

Eenieder heel veel vakantieplezier toegewenst en hopelijk zien wij iedereen weer uitgerust, gezond en wel terug bij de Trots van de Polder.

Sportieve groet,

Sander, Henk en Henny