• De trainingen van de jeugd worden binnenkort weer hervat, met spelregels!

  28 apr 2020
 • Beste voetballers en ouders,

  Vanaf woensdag 29 april mag onze jeugd weer voetballen, en dat is natuurlijk goed nieuws! OfficiĆ«le wedstrijden zullen er niet meer zijn dit seizoen, maar trainen mag wel. 

  De kinderen t/m 12 jaar kunnen op de normale manier trainen, dit betekent dat er geen 1,5 meter afstand hoeft gehouden te worden. Vanaf 12 jaar t/m 18 jaar gelden er andere regels, namelijk er mag getraind worden, mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dit is waar we met zijn allen even aan moeten wennen, maar samen met de trainer(s) komen we daar vast uit! De dagen dat er getraind kan worden, zijn de dagen die jullie gewend zijn, ook op zaterdag. Wel zijn de trainingstijden voor de teams aangepast. De trainers hebben al met jullie contact opgenomen of nemen met jullie contact op, wanneer de training van start zal gaan. 

  Ook zijn de vriendjes en vriendinnetjes die niet lid zijn van de club van harte welkom. Dus neem ze mee als ze zin hebben, laat dat natuurlijk wel even aan de trainer weten!

  Om ervoor te zorgen dat we met zijn allen gezond blijven, zijn er een aantal regels buiten het veld. Allereerst kunnen de trainingstijden verschillen van normaal, reden hiervoor is dat we zo min mogelijk personen willen hebben die tegelijkertijd komen en gaan. 

  Ouders die de kinderen komen brengen, kunnen niet bij de training blijven. Na de training kunnen de kinderen weer opgehaald worden. De kantine en kleedkamers zullen dicht zijn, douchen doen we namelijk thuis. 

  We zijn blij dat jullie weer komen voetballen en komen kijken of jullie het nog niet verleerd zijn!

  Het Jeugdbestuur

 • Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar
  Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht.
   
   
  Image.jpeg