• De uitslagen van de JO6 & JO11

  22 sep 2020
 • TAVV JO6 – SV Aarlanderveen JO6

  Op deze zonnige zaterdag is het ook een spannende dag voor de JO6, zij gaan namelijk de eerste wedstrijd van het seizoen voetballen. Dat is erg spannend en leuk! Daarnaast is het nog spannender, omdat de jongens moeten spelen tegen het altijd lastige TAVV, uit Ter Aar.  Die spelen en zijn altijd erg goed! Vorig jaar is namelijk twee keer verloren van de jongens uit Ter Aar, dus het is duidelijk tijd voor revanche. 

  De hele week heeft de JO6 keihard getraind om fit genoeg te zijn om een goede wedstrijd op de groene grasmat te laten zien. Daarnaast hebben de jongens de hele vakantie tijdens de zomervakantie flink getraind, waarbij de ouders ook flink aan de bak moesten. De zin is er, dus er is nog maar een doel, en dat is winnen!

  Iedereen staat klaar in het wit groene voetbalpak om de wedstrijd te beginnen. In totaal zijn we met 6 jongens (Roef, Freek, Steff, Duke, Stijn en Davy), helaas heeft TAVV maar 4 spelers, er moet dus wat gewisseld worden. 

  Helaas begint de wedstrijd niet zo goed, al snel liggen er twee doelpunten voor de tegenpartij in ons doel. Zo die jongens kunnen wel echt voetballen van TAVV! Maar kom op, hoofd erbij, en voetballen! Gelukkig maken we al snel de 1-2, maar ook TAVV weet al snel weer een goal te maken, 1-3. Dit zijn niet de enige doelpunten van de eerste helft, in totaal vallen er namelijk 11 doelpunt, en met 4-7 gaan we de rust in.

  Na een bekertje limonade zijn de jongens er weer helemaal klaar voor! Nu even goed opletten, want er moeten nog wel een aantal doelpunten worden gescoord. Gelukkig is de tweede helft duidelijk voor ons, er vallen namelijk in totaal nog 11 doelpunten. Deze keer scoren wij 8 doelpunten, en de jongens van Ter Aar 3 doelpunten. Dit betekent een eindstand van 15-7, ja gewonnen! Echt super goed!

  In de tweede helft heeft Daan nog even zijn voetbalkunsten laten zien. Bijna iedereen heeft vandaag gescoord! En na de wedstrijd worden er nog een aantal penalty’s genomen, en hebben allemaal nog een keer op doel gestaan, toen de jongens van Ter Aar een penalty moeten schieten. Voor sommige jongens is het de eerste echte wedstrijd, was super dat deze ook nog is gewonnen! Dit kan niet anders dan een goed seizoen betekenen. 

   

  SV Aarlanderveen JO11 – ARC JO11

  Reporter van de JO11 Brannon.

  We moesten om half 11 thuis spelen tegen ARC. We waren  beiden goed bezig en speelden goed, maar door mij kwam er helaas een doelpunt tegen. Want ik dekte mijn man niet, ik baalde erg, maar moest mijn kop er bij houden. We gingen door maar helaas weer een doelpunt tegen. Daarna was het rust. Na de rust ging het beter, Levi scoorde en daarna Finn. Toen in de laatste minuten scoorde de tegen partij 3-2 en we dachten we moeten nu echt en toen scoorde Finn een mooi doelpunt. Ik stond in de verdediging met Levi en Niels, ik deed het best goed!

  Groetjes, Brannon