• Deel 3: Spelersnieuws selectie SV Aarlanderveen

30 dec 2021
  • De technische staf is zeer verheugd om hierbij de volgende spelers te presenteren die volgend seizoen het groen/wit zullen blijven dragen voor de Trots van de Polder:

Davey Grimmelius
    Davey is onze technicus binnen de selectie en heeft menig verdediger het bos in gestuurd met zijn draai en kapbewegingen.
    Ligt goed in de groep en zit vol humor.

Bram Egberts
    Speelde in het kampioensjaar in de 4e klasse al voor de club en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stabiele kracht in het elftal. Bram is op meerdere verdedigende posities inzetbaar.

Moussa Kalisse

Heeft zijn sporen verdiend in het profvoetbal en is nu als pure liefhebber in de voorhoede bij SV Aarlanderveen actief.
    Hij laat regelmatig zien dat hij “het neusje voor de goal” niet verloren is.
    Na een vervelende hamstringblessure is hij inmiddels weer op weg terug om fit te worden.

Robbie Nagtegaal
    Robbie is helaas in het begin van het seizoen zwaar geblesseerd geraakt en staat aan de vooravond van een zware operatie.
    Maar karaktervol zoals hij is, gaat hij er alles aan doen om weer fit te worden en speelminuten te maken voor de Trots van de Polder.

Elias Karmiris
    Inmiddels ook een jongen van de club geworden en heeft besloten, naast zijn drukke werkzaamheden bij het Griekse restaurant ‘Zorba’, nog een jaar aan zijn actieve voetbalcarrière vast te plakken.
    Elias is een aanvallend ingestelde speler die zorgt voor een goede sfeer binnen het team.