• Deel 4: Spelersnieuws selectie SV Aarlanderveen

3 feb 2022
    • De technische staf presenteert hierbij een update van de spelers van de Trots van de Polder. Spelers die bij de selectie blijven, die in het tweede gaan spelen en die de club gaan verlaten.

Killian Bouwhuis

Wij als technisch kader zijn zeer verheugd dat onze spits de groen/witte kleuren blijft vertegenwoordigen.
    Killian blijft voor elke verdediger een lastige opponent, vanwege zijn technische vaardigheden en zijn scorend vermogen.

Junior Sonowo
    Junior heeft tot op heden een ongelukkig seizoen, mede door een aantal vervelende blessures.
    Toch heeft hij besloten er nog een seizoen aan vast te plakken en er alles aan gaat doen om fit te worden.

Spelers die in het 2e gaan spelen:

Derk Gruppen
    Een echte Aarlandervener heeft na een aantal jaren van blessures besloten om een stapje terug te doen.
    Derk gaat met zijn vrienden in het 2e elftal van De Trots van de Polder spelen maar blijft voor nood beschikbaar voor de A-selectie.

Chris den Haan
    Chris heeft na een seizoen besloten zich niet meer volledig te focussen op het voetbal.
    Hierdoor zal hij het volgend seizoen minder te zien zijn in het groen/wit maar blijft wel trainen en is voor nood beschikbaar.

Spelers die de club verlaten:

Remo de Winter

Na het wegvallen van Robbie Nagtegaal door een zware blessure is Remo in beeld gekomen om te gaan spelen bij de Trots van de Polder.
    Dit heeft niet lang mogen duren, want afgelopen zondag 30 januari jl. is hij vertrokken naar Cyprus.
    Hij gaat daar per direct voor een plaatselijke club spelen.

Luca Janszen
    Na zijn avontuur op Curaçao heeft Luca zijn spelplezier weer teruggevonden bij onze club.
    Het was geen geheim dat hij in verloop van tijd weer een stap hogerop wilde komen.
    Met ingang van het volgende seizoen heeft Luca de kans gekregen om bij zijn oude club Alphense Boys terug te keren.