• Een succesvolle vrijwilligersavond!

  29 mei 2024
 • Op vrijdag 24 mei was het eindelijk zover, de vrijwilligersavond! Het Sfeerbeheer heeft er weer alles aan gedaan om een leuke avond te organiseren. 

  De avond werd afgetrapt met 'Oud Hollandse Spellen', waarbij het fanatisme van de vrijwilligers op de proef werd gesteld. Het gezucht en gepuf bij aanvang veranderde al snel in de wil om te winnen met uiteindelijk een hoop geschreeuw, gelach en af en toe wat gevloek. 
   
  Na een aantal rondjes nam de voorzitter het woord waarin alle vrijwilligers werden bedankt! Voorzitter Michel van der Zwan haalde met trots aan: ''Het is mooi om het aantal vrijwilligers te zien die we binnen de vereniging hebben. Ik ben mij bewust dat dit niet vanzelfsprekend is.''  En zo is het!
   
  Ook Sander van Dijk, die ons volgend seizoen helaas zal verlaten, haalde dit nogmaals aan: ''Ook al moet er op het laatste moment iets geregeld of geholpen worden, je roept een keer en er staan vrijwilligers klaar om te helpen! Erg bijzonder.''
   
  Het bleef nog lang gezellig en de nodige versnaperingen werden geconsumeerd. Hierbij nog wat leuke impressies van deze avond.