• Aarlanderveen 2 reisde afgelopen zaterdag af naar Zoetermeer om tegen de plaatselijke DSO te spelen. Trainer/leider/speler Chiel Schildmeijer sprak van een goede pot voetbal tegen een redelijke tegenstander: 'Vanaf minuut 1 lieten we de bal lekker rondgaan en kregen we al wat kleine kansen.'

Gertjan Windhorst, ook wel liefkozend Gertmans genoemd, speelde voor het eerst als linksbuiten omdat de trainer niet om hem heen kom nadat hij eerder op deze positie fantastisch was ingevallen. Deze wedstrijd had de trainer zelfs de hele tactiek afgestemd op deze onnavolgbare linksbuiten.

Geheel tegen de verhouding in kwam DSO op voorsprong door een miscommunicatie achterin. Nog voor de rust werd dit omgebogen in een 1-2 voorsprong, beide door de man in vorm: Gertmans! Hij ronde 2 keer een aanval af die op een voetballende manier over meerdere schijven tot stand kwam.

Na de rust werd al gauw via Aron Bunnik het derde doelpunt gemaakt, dus de zege was veilig en kon Chiel zich laten wisselen. Daarna scoorde we nog 2 keer via Aron en bracht ons op een mooie 1-5 eindstand. De man van de wedstrijd bij SVA 2: Maarten Angenent.

Een zeer goede wedstrijd van Aarlanderveen 2 waar de positie voor Gertmans voor aanstaande zaterdag ook al vast staat, mits hij komt trainen.. Het oude eerste mag dan om 12.45 uur wederom naar de voetbalvelden van het Zoetermeerse DSO (wel een ander elftal).