• Emm jo7 - Sva jo7

15 mrt 2022
  • Ook de oudere jongens hadden vandaag een wedstrijd. Freek en Steff waren afwezig vandaag. Omdat we hierdoor wat krap in de spelers zaten, hebben wij Stijn even geleend van de jo8. Deze 7 toppers moesten vandaag de 3 punten gaan pakken voor ons. Roef, Stijn, Daan, Sven, Huub, Duke en Davy.

Vandaag hadden we met elkaar afgesproken om heel goed en wakker aan de wedstrijd te beginnen. Dit ging de laatste tijd wel eens wat minder, waardoor we de 2 de helft extra ons best moesten doen om toch nog te winnen.

Direct vanaf het begin van de wedstrijd gingen wij de strijd aan. We pakten ballen af, en speelde heel erg goed naar elkaar over. En aanvallen en verdedigen deden we met elkaar. Al heel vroeg in de wedstrijd scoorden wij de 0 - 1. Yes dit gaat super goed. Al heel snel werd het 0 - 2, en 0 - 3. Toen het rust was, stond er heerlijke limonade klaar voor ons. En dit smaakte super goed. Want we stonden met 0 - 6 voor.

De 2 de helft zouden wij zo doorgaan. Alleen wilden de trainers, dat wij alleen nog scoorden uit een mooie aanval en dat we daarbij mooi en netjes over speelden naar elkaar. Of dat we een dribbel maakten, en dan met ons chocolade (mindere) been scoorden.

Nou dit ging best heel erg goed eigenlijk. Wij scoorden nog 7 doelpunten, waardoor we 0 - 13 de wedstrijd hebben gewonnen.

We hebben allemaal super goed ons best gedaan, en hebben gespeeld als een team.

Groetjes de JO7