• Beste SV Aarlanderveen en voetbal liefhebbers.

Wij willen ons graag even voorstellen. Er is sinds dit seizoen weer een nieuw elftal bijgekomen en wel de JO19, Wij zijn een vriendenteam dat al een aantal jaren in de jeugd bij Nieuwkoop heeft gespeeld en een aantal vrienden uit Aarlanderveen. We bestaan uit 14 jongemannen en 2 dames en er zitten 4 spelers bij die in de jeugd van SVA hebben gespeeld, dus die zijn weer terug op het ouwe honk.

Als het goed is gaan we 5de klasse spelen tegen allemaal clubs uit de regio, dus best leuk allemaal. Onze shirt sponsor is Boem is Buntsma en voor de trainingspakken en polo`s is dat HGN BV en aan de rest wordt nog gewerkt. Zodra het allemaal rond is volgen er foto`s enz.

Het is goed voor de club dat er weer meer jeugd komt om zo doorstroming naar het eerste elftal te behouden. In de laatste twee bekerwedstrijden van het eerste elftal heeft er al een A-junior meegedaan en die deed het super goed. Er zijn er nog wel een aantal die dat zouden kunnen doen.

Wij trainen op maandag en woensdagavond vanaf 19:00 uur tot +/- 20:15 dus kom eens langs kijken om ons beter te leren kennen.
    Onze trainers zijn Brian Perkins en Aad van Tol.
    We zijn nog op zoek naar een elftalleider, dus mocht u zich geroepen voelen??? kom gerust even kijken.

Vriendelijke groet JO19-1