• Afgelopen zaterdag  tegen Kickers’69 maakte de 20 jarige Bryan de Heer via een invalbeurt  zijn debuut voor Aarlanderveen. Helaas duurde dit debuut welgeteld 2 minuten na een onschuldig duel viel zijn schouder uit de kom.

Bryan is kort na de wedstrijd vertrokken naar het ziekenhuis en daar is zijn schouder weer terug gezet. Bryan loopt nu met een mitella en er zal een operatie volgen waardoor dit niet meer kan gebeuren.

Na zijn operatie volgt er een revalidatie van 6 tot 9 maanden hierdoor lijkt het nu al einde seizoen voor Bryan. Trainer Arjen Linstra noemde het na afloop een grote domper in eerste plaats voor Bryan zelf om goed te kunnen functioneren privé. Maar ook sportief voor Aarlanderveen is dit een fikse tegenvaller want Bryan is een jonge speler met veel potentie waarmee wij plannen hadden voor dit seizoen.

Namens het bestuur, technische staf, spelersgroep en de rest van onze club wensen wij Bryan heel veel succes met zijn revalidatie en zullen hem daar ook zoveel mogelijk bij ondersteunen waar dit kan. Verder hopen wij hem zodra hij fit is weer te zien schitteren in het groen wit van Aarlanderveen.