• Geen TOTO KNVB Beker ticket voor SV Aarlanderveen

9 jul 2020
  • Dankzij de formidabele bekerprestaties van ons vlaggenschip afgelopen seizoen hadden we nog kans om door te stoten naar de landelijke (!) TOTO KNVB Beker. Nadat ons bekeravontuur abrupt ten einde kwam i.v.m. de corona-crisis heeft er een loting plaatsgevonden in Zeist.  Helaas vissen we achter het net, SVC'08 gaat wel door.

Ieder seizoen plaatsen de vier halvefinalisten van de districtsbeker West ll zich voor de KNVB Beker, waar ook betaalde voetbalteams aan meedoen. Als amateurclub mag je dromen van hele fraaie affiches. De KNVB heeft een ranglijst van de laatste zestien teams gemaakt, waar we met SV Aarlanderveen op een gedeelde vierde plek zijn geĆ«indigd. Doordat er maar vier clubs door gaan is er geloot tussen SVC'08, RKAVV en SV Aarlanderveen. In eerste instantie was de KNVB ons vergeten waardoor er gistermiddag opnieuw geloot moest worden. Om dit met eigen ogen te mogen aanschouwen zijn hoofdtrainer Gerald van der Klok en assistent-trainer Henny van Raaij samen naar Zeist afgereisd om de club live op de hoogte te houden.

Uiteindelijk lag het Aarlanderveens lot in de handen van Henny die hoogstpersoonlijk de loting mocht doen, zie video. Helaas met een teleurstellend einde! Aankomend seizoen nieuwe kansen in het bekeravontuur!