• Afgelopen zaterdag begon Aarlanderveen wat onwennig aan de wedstrijd tegen de mannen van SJC. Het speelveld was slecht en hobbelig en daar had Aarlanderveen zichtbaar last van waardoor het verzorgde voetbal uitbleef. Dit gaf de zebra's uit Noordwijkerhout mogelijkheden die ze goed hadden benut want na twaalf minuten spelen kwamen ze op een 0-1 voorsprong.

Na een half uur spelen wisten de groenwitten een aantal kansen te creëren, maar de uitblinkende keeper van SJC hield zijn ploeg goed op de been. Aarlanderveen ging dus met een achterstand de rust in.

De tweede helft kende een felle start waarin Aarlanderveen alles eraan deed om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. In de 58e minuut werd een redelijk makkelijk gegeven strafschop het moment voor de 1-1 en dat gebeurde ook, Elias Karmiris nam deze buitenkans voor zijn rekening.
    Vanaf dit moment ging Aarlanderveen op jacht naar de overwinning, in veel gevallen ontbrak echter de eindpass of was sprake van een slordige afwerking. De woorden van hoofdtrainer Arjen Linstra na afloop: ‘De keeper van SJC speelde de wedstrijd van zijn leven, maar uiteindelijk moet je gewoon reëel zijn en constateren dat we over de hele wedstrijd gezien te weinig energie erin hebben gestoken. Wij hebben geen ploeg die op 95% een wedstrijd kan winnen, dus moet je kritisch in de spiegel kijken en zorgen dat we er op zes april weer staan tegen Meerburg.’

Jorn Poelwijk, was onaangenaam verrast door het zeldzame puntverlies: ‘Het was een slechte wedstrijd van onze kant en het zat er eigenlijk de hele wedstrijd niet in. We mogen dan ook blij zijn dan we er nog 1-1 van hebben gemaakt. Het is dan wel weer mooi dat we nog verder uitlopen op de concurrentie, maar toch wil je zelf gewoon winnen’.

Aarlanderveen speelt zaterdag 6 april uit in Zoeterwoude Rijndijk, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt tegen V.V. Meerburg.