• Afgelopen zaterdag een primeur op sportpark Polderpark namelijk het debuut op het zaterdagvoetbal van Kickers’69 uit Leimuiden. Kickers’69 maakte afgelopen zomer de overstap van de zondag 3de klasse naar de zaterdag 4de klasse waar ieder standaard team in moet beginnen na een overstap.

    Op een nat Polderpark was het Aarlanderveen wat de lakens uitdeelde het eerste half uur en daarin ook terecht op voorsprong kwam via Elias Kamiris. Uit een counter scoorde het sympathieke Kickers’69 hierna de onverwachte gelijkmaker. Met deze 1-1 stand werd ook de rust opgezocht hiermee deed Aarlanderveen zichzelf flink tekort want er waren zeker vijf 100% kansen om met een voorsprong de rust in te gaan.

    Na de thee was het spelbeeld eigenlijk hetzelfde Aarlanderveen bleef aandringen en kwam al vroeg in de tweede helft op 2-1 via Farhi Margoum. Maar ook nu maakte Kickers’69 wederom gelijk 2-2 vanuit een counter.
    Aarlanderveen bleef aandringen en kreeg 12 minuten voor tijd een terechte strafschop. Deze strafschop van Elias Kamiris werd gekeerd door de prima spelende keeper van Kickers’69 maar in de rebound was het publiekslieveling Lekan Adekanye die de bevrijdende en dikverdiende 3-2 aantekende.

    Na deze goal ging Kickers’69 uiteraard vol op de aanval spelen en kwam Aarlanderveen nog even onder druk te staan maar uiteindelijk trokken de mannen in het groen wit volkomen terecht de eerste competitie overwinning binnen toen de goed fluitende scheidsrechter dhr. Maurits affloot voor het eindsignaal.

    A.s. zaterdag speelt Aarlanderveen in Hazerswoude-dorp tegen de plaatselijke Hazerswoudse Boys er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Hazerswoude-dorp.