• Groet, het Jeugdbestuur

  18 mei 2022
 • Beste Clubleden,

  Het seizoen loopt alweer snel naar het einde. Weer een raar jaar met lockdowns en wedstrijden wel of niet zonder publiek. Mooi om te zien dat er bij een club als Aarlanderveen ontzettend veel mensen zijn die zich geheel belangeloos voor de club willen inzetten en iedereen op zijn of haar manier een steentje bijdraagt.

  Tijdens de start van de laatste lockdown in oktober is helaas de huldiging van de grote clubactie volledig in het water gevallen. Het was de bedoeling om met name de kinderen die veel loten hadden verkocht speciaal te verwennen en een aantal grote loten kopers extra in het zonnetje te zetten.

  Het team met de meest verkochte loten is uiteindelijk de JO-9 geworden met maar liefst 228 verkochte loten, uit dat team kwamen ook de nummers 3, 2 en 1, Saar Mulder met 40 loten, Lude Iwema met 61 loten en Stijn Wijsman met 66 loten. Echt super goed gedaan en we zijn hier dan ook enorm blij mee. In totaal is er ruim €1500,- opgehaald, wat direct ten goede komt aan de jeugd in de vorm van nieuwe trainingsmaterialen.

  Naast deze prachtige score zijn er ook 2 superloten verkocht, Krijn Vis en door onze sponsor Bakker&Vos! vanuit het bestuur en jeugdbestuur, hartelijk dank!

  Wij hopen dat we deze superloten volgend seizoen weer kunnen showen in onze kantine.

  Ik hoop dat eenieder ondanks de beperkingen genoten heeft van dit seizoen en laten we er voor volgend seizoen een prachtjaar van maken!

  Groet, het Jeugdbestuur