• Henny van Raaij komt technische staf SV Aarlanderveen versterken!

Henny van Raaij is per direct toegevoegd aan de technische staf van SV Aarlanderveen. Henny gaat Henk van Hof, die met een nare armblessure kampt, assisteren bij de trainingen en pakt de herstel-training, met de jongens die terugkomen van een blessure, op. Zijn kennis en ervaring in de voetbalwereld is indrukwekkend. Henny is zestig jaar oud en woont in Alphen aan den Rijn.

Henny is zijn voetbalcarrière begonnen bij vv Scherpenzeel. Na een vroeg debuut in het eerste elftal kwam hij in 1981 bij Alphense Boys, waar hij vanaf 1982 deel uitmaakte van een alleraardigste lichting spelers als de gebroeders Bahlmann, Verwoerd, van Zoest en spelers als Frank Bakker en Kees van Vliet. In dit gezelschap speelde hij ook vriendschappelijke wedstrijden tegen Feyenoord, Ajax & PAOK Thessaloniki.

In 1983 heeft hij een jaar in het Nederlands brandweer elftal gespeeld, met als hoogtepunt een derde plaats op het Europees kampioenschap in Londen. Na lange tijd in het eerste elftal van Alphense Boys te hebben gespeeld, is Henny in 1996 zijn trainerscarrière bij deze club begonnen. Als assistent-trainer heeft hij met uitstekende trainers als Henk van Hof, Niels Lourens, Mark van de Klooster en Sander van Dijk, bij de hoogste jeugdteams van Alphense Boys, gewerkt.

De komst van Henny is een kwalitatieve impuls voor de technische staf en wij wensen Henny veel succes en sportieve hoogtepunten bij SVA, de trots van de polder, toe!