• Afgelopen vrijdag werden de topscoorders uit de regio in het zonnetjes gezet door het Alphens Nieuwsblad en Bahlmann Sport. De nummers 1 en 2 waren beide speler van Aarlanderveen namelijk Aziz el Bouazatti werd de nummer 1 met 29 goals en de nummer 2 kind van de club en eeuwig topscoorder van de club Jorn Poelwijk met 23 goals.

Op ruime afstand van Aziz en Jorn wist ook oud Aarlanderveen speler Daniel van Leeuwen het podium te betreden met een derde plaats. De prijsuitreiking werd gedaan door Aarlanderveen hoofdtrainer Arjen Linstra die alle drie de heren in zijn selectie heeft gehad bij de trots van de polder.

Speciale dank namens Aarlanderveen gaat uit naar Rien van Vliet. Rien houdt al jaren de standen van de doelpuntenmakers bij voor het Alphens Nieuwsblad en is daarnaast een graag geziene gast op Polderpark.